WARIE'S THAI FOOD

WARIE'S THAI FOOD Original Thai Cuisine

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warie's Thai Food. Meer weten? Ontdek meer

13 sep 2022 om 15:39 Heerlijk
11 aug 2022 om 20:47 They are the best! Delivery is quite expensive considering where I live and where they are..but it's worthy for the food quality! Love its vegetarian meals..all of them!
7 aug 2022 om 23:36 Was boom lit
23 apr 2022 om 8:39 Heerlijk. De verpakkingsdoosjes zitten helemaal vol met saus en zijn dan moeilijk open te krijgen, ook omdat de saus heet is. Maar ik heb verder weer genoten.
24 mrt 2022 om 21:23 Heerlijk!
4 mrt 2022 om 21:52 Slecht! Slappe viskoekjes. Smakeloze Pad Thai en een groene curry met stuk gekookte groente. Dit staat ver af van wat ik bij een Thais eethuis verwacht. De bezorger van Thuisbezorgd kon mijn adres niet vinden. Stond 20 minuten te treuzelen en liegt
24 feb 2022 om 0:53 Absoluut het beste Thaise restaurant van Amsterdam! De bestelling was binnen 20 minuten bezorgd, dus ik ben helemaal content.
10 feb 2022 om 20:56 Delicious Thai food!
27 jan 2022 om 21:32 Verrukkelijk eten, echt de beste Thai. Het eten kwam pas na 120 minuten; die lange wachttijd staat niet eens op de lijst. Dit is de fout van Thuisbezorgd, want ik heb contact opgenomen met het restaurant.
16 jan 2022 om 20:06 As usual, food is great and delivery sucks. Ordered 16:30 to get it in time, delivered at 18:45
6 jan 2022 om 20:35 Good food!
4 jan 2022 om 21:15 Lekker!!