WARIE'S THAI FOOD

WARIE'S THAI FOOD Original Thai Cuisine

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 792 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warie's Thai Food. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2022 om 8:39 Heerlijk. De verpakkingsdoosjes zitten helemaal vol met saus en zijn dan moeilijk open te krijgen, ook omdat de saus heet is. Maar ik heb verder weer genoten.
24 mrt 2022 om 21:23 Heerlijk!
4 mrt 2022 om 21:52 Slecht! Slappe viskoekjes. Smakeloze Pad Thai en een groene curry met stuk gekookte groente. Dit staat ver af van wat ik bij een Thais eethuis verwacht. De bezorger van Thuisbezorgd kon mijn adres niet vinden. Stond 20 minuten te treuzelen en liegt
24 feb 2022 om 0:53 Absoluut het beste Thaise restaurant van Amsterdam! De bestelling was binnen 20 minuten bezorgd, dus ik ben helemaal content.
10 feb 2022 om 20:56 Delicious Thai food!
27 jan 2022 om 21:32 Verrukkelijk eten, echt de beste Thai. Het eten kwam pas na 120 minuten; die lange wachttijd staat niet eens op de lijst. Dit is de fout van Thuisbezorgd, want ik heb contact opgenomen met het restaurant.
16 jan 2022 om 20:06 As usual, food is great and delivery sucks. Ordered 16:30 to get it in time, delivered at 18:45
6 jan 2022 om 20:35 Good food!
4 jan 2022 om 21:15 Lekker!!
24 nov 2021 om 10:33 Er zat een stuk folie in het eten, de groente in de loempia's smaakten verbrand. Het eten was lauw/koud. Bezorging duurde 1 uur en 45 min. Wel vriendelijke bezorger.
21 nov 2021 om 21:01 Eten was erg lekker. De vriendelijkheid van de bezorger maakte dat de frustratie van het wachten snel vergeten was. Ik zou hier zeker nogmaals eten bestellen!